700 стипендій на IT-курси від Prometheus!
опубліковано 28 жовтня 2022 року о 13:41

1. Тип допомоги: стипендіальна програма

2. Термін дії: 2022/2023 роки

3. Територія: вся Україна

4. Вид допомоги: стипендія

5. Дедлайн: 04 листопада 2022 року

6. Учасник(и): ВПО, військовослужбовці тощо

7. Виконавець: Освітній проєкт Prometheus

8. Сфера діяльності: ІТ-індустрія


Освітній проєкт Prometheus запускає доступні IT-курси в партнерстві з лідерами IT-індустрії – компаніями GlobalLogic, Ciklum та SoftServe.

Найкращі випускники зможуть пройти співбесіди та продовжити співпрацю з компаніями. 700 охочих отримають можливість приєднатися до освітніх програм безкоштовно завдяки стипендіям. Проєкт реалізується за підтримки Агентства США з міжнародного розвитку (USAID) та WNISEF.


На Prometheus доступні вже 4 програми, створені в співпраці з найбільшими IT-роботодавцями країни, які як ніхто розуміють, що саме мають вміти нові IT-спеціалісти.

 Курс «Front-end. Повний курс для початківців від Ciklum»

Курс за 13 тижнів навчить front-end розробці крок за кроком, від верстки до створення вебдодатків, для впевненого старту карʼєри в IT. Під час навчання студенти виконуватимуть практичні завдання, а також курсовий проєкт, який можна додати до портфоліо.

 Курс «QA Manual від GlobalLogic»

Курс надає ґрунтовні знання і практичні навички, достатні для отримання роботи фахівця з тестування вебпродуктів. Він ідеально підійде для швидкого старту в IT. Manual QA спеціалісту не потрібно володіти мовами програмування та глибокими технічними знаннями, тож для отримання першої роботи від початку навчання знадобиться лише 12 тижнів.

 Курс «Автоматичне тестування програмного забезпечення від GlobalLogic»

Матеріали підготовлені лектором із 11-річним досвідом. Випускники курсу здобудуть знання, достатні для отримання першої роботи за спеціальністю. За умови старанного проходження курсу та виконання всіх завдань слухачі зможуть претендувати на першу роботу вже через 11 тижнів.

 Курс «Розробка вебдодатків на Ruby від SoftServe»

Курс допоможе опанувати програмування на базі однієї з найперспективніших для старту технологій в IT-індустрії. За 12 тижнів навчання слухачі отримають ґрунтовні знання і практичні навички, які допоможуть побудувати кар’єру Ruby Software розробника.

 

700 охочих отримають можливість безкоштовно приєднатися до освітніх програм завдяки стипендіям від USAID та WNISEF.

На безкоштовне навчання можуть претендувати:

1) українські жінки, що постраждали від війни;

2) українці та українки, які виїхали з тимчасово окупованих територій і були зареєстровані там станом на 24.02.2022;

3) українці та українки, що отримали статус внутрішньо переміщеної особи чи право тимчасового захисту за кордоном України після 24.02.2022;

4) військовослужбовці, які беруть участь в російсько-українській війні чи були учасниками АТО/ООС/російсько-української війни, а також члени їхніх сімей (батьки, дружина/чоловік, діти).

 

Ті, хто постраждали від війни, однак не входять до вказаних категорій, також можуть подати заявку: таких слухачів зарахують за умови наявності вільних місць.

Щоб подати заявку на стипендіальну програму, потрібно пройти перший навчальний тиждень курсу, що вас зацікавив, а також заповнити анкету за посиланням до 4 листопада включно.


Форма реєстрації для участі у стипендіальній програмі від USAID та WNISEF - ТУТ


 ІнфоДжерело: https://www.prostir.ua/?grants=700-stypendij-na-it-kursy-vid-prometheus або https://prometheus.org.ua/prometheus-plus/it-courses/%C2%A0

Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux