Грантовий конкурс “Швидка підтримка спроможностей громадянського суспільства України діяти в надзвичайних обставинах”
опубліковано 28 жовтня 2022 року о 13:42

1. Тип допомоги: грант

2. Термін дії: до 30 вересня 2023 року (орієнтовно).

3. Територія: вся Україна.

4. Дедлайн: до 31 жовтня 2022 року орієнтовно (прийом заявок відбувається постійно, термін розгляду — 3 дні).

5. Вид допомоги: максимальна та мінімальна сума гранту не встановлена!

6. Учасники: громадські організації та благодійні фонди.

7. Виконавець: ІСАР Єднання за підтримки USAID.

8. Сфера діяльності: швидке й гнучке реагування на потреби громадянського суспільства в надзвичайних умовах.


Конкурс “Швидка підтримка спроможностей громадянського суспільства України діяти в надзвичайних обставинах” проводиться у межах проєкту ЄС для сталості громадянського суспільства в Україні, який реалізується ІСАР Єднання у межах стратегічного партнерства з ЄС та у межах проєкту “Ініціатива секторальної підтримки громадянського суспільства України”, який реалізовується ІСАР Єднання у консорціумі з Українським незалежним центром політичних досліджень (УНЦПД) та Центром демократії та верховенства права (ЦЕДЕМ) завдяки щирій підтримці американського народу, наданій через Агентство США з міжнародного розвитку.

Конкурс спрощено до 1 етапу – подачі проєктної пропозиції.

За допомогою цього конкурсу пропозицій ми хочемо надати додаткові можливості й ресурси для швидкого й гнучкого реагування на потреби громадянського суспільства в надзвичайних умовах.

 

Пріоритети конкурсу:

 

Посилення адаптивних спроможностей ОГС.

Гранти за цим пріоритетом можуть надаватися на швидке переорієнтування діяльності ОГС відповідно до потреб цільової аудиторії та/або громади; для зміни діяльності ОГС відповідно до поточних викликів або нової цільової аудиторії; для зміни операційних планів і поточної діяльності ОГС. Бюджет проєкту за цим пріоритетом може включати: витрати на розробку нових планів або політик/процедур, дослідження потреб нових цільових аудиторій, розробку нових послуг, адміністративні видатки тощо.


Мобілізація громади для протидії воєнним викликам.

Гранти за цим пріоритетом можуть надаватися для здійснення мобілізаційних дій у громадах на протидію воєнним викликам. Бюджет проєкту за цим пріоритетом може включати: видатки, пов’язані з вирішенням гуманітарних потреб цільових аудиторій ГО та громад, організацією збору коштів на підтримку Збройних Сил України, збору коштів/ресурсів для допомоги ВПО та постраждалим від воєнних дій; збору коштів/ресурсів на інші потреби, пов’язані з воєнними діями та їх наслідками.


 

 

Посилення безпеки, у тому числі цифрової.

Гранти за цим пріоритетом можуть надаватися для здійснення комплексу заходів для підвищення безпеки персоналу, даних та обладнання ОГС. Бюджет проєкту за цим пріоритетом може включати: видатки для проведення навчання щодо основ безпеки (у тому числі цифрової), розробку комплексних безпекових планів, аудит цифрових ресурсів ОГС, реалізацію безпосередніх заходів для забезпечення безпеки.

 

Здійснення комплексу моніторингових заходів.

Гранти за цим пріоритетом можуть надаватися для здійснення моніторингових заходів у різних сферах: дотримання прав людини, воєнних злочинів, корупційних дій тощо. Проєкти за цим пріоритетом мають передбачати обов’язковий компонент широкого інформування інших ОГС, ОМС, органів державної влади та медіа (якщо це релевантно сфері моніторингу та поточній ситуації) про результати моніторингу, здійсненого за кошти гранту. Видатки на таке інформування можуть покриватися коштом бюджету проєкту.

Інші заходи, спрямовані на підвищення спроможності ОГС діяти в умовах надзвичайних обставин.

Прийом заявок відбувається на постійній основі, до офіційного закриття конкурсу.

Заявки надсилати у текстовому форматі (pdf чи word) на e-mail: u2u.ednannia@gmail.com


Безкоштовна лінія для питань щодо грантових конкурсів 0 800 50 77 45


ІнфоДжерело: 

https://ednannia.ua/181-contests/12350-grantovij-konkurs-shvidka-pidtrimka-spromozhnostej-gromadyanskogo-suspilstva-ukrajini-diyati-v-nadzvichajnikh-obstavinakh


https://www.prostir.ua/?grants=hrantovyj-konkurs-shvydka-pidtrymka-spromozhnostej-hromadyanskoho-suspilstva-ukrajiny-diyaty-v-nadzvychajnyh-obstavynah

Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux